Eladás Építési telek, Verhnij Jaseniv, Ivano-Frankivs'k, Ukrajna, Ukraina, Ivano-Frankivska Oblast, Verhovynskij Rajon, Verhnij Jaseniv

Eladás - Cod. 38986

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 7500 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 2

Eladok egy 74 ara élőhelyet a hucul régió szívében, a Kárpátokban, Verhnyj Jaseniv községben, amely három építési telekből áll.

Az élőhely 10 percre található az ösvényen a falu központjától, ahol üzletek és egy templom található, több kilométerre a hucul régió fővárosától - Verhovynától (korábban Żabie), 120 km-re Ivanofrankivszktól (korábban Stanisławów), 120 km-re Csernyivcitől, 60 km-re Kołomyjától. 10-15 perc aszfaltútról gyalogosan, száraz időben nyáron terepjáróval megközelíthető a ház. Télen quaddal vagy szánnal. Lehetőség személygépkocsi vagy teherautó bérlésére - a szükséges dolgokat elhozni. A közvetlenül a telekre vezető út építésének előmunkálatai megkezdődtek, a befejezéshez beruházás szükséges.

Nagy potenciállal rendelkező hely, ideális turistaszállónak, kis szállodának, agroturizmusnak. Két kb. 25 arás telek beépítetlen, egy forráson.

Harmadik telken (25 aras) lucfenyő rönkből épült, pince nélküli, kőalapozású, 9,03x10,30 m-es ház (nagy része 1950-es évekből származó egészséges rönk), szigetelt földszinti, 9 éve felújított, folyóvíz saját ásott kútban (12 m mély), bojler, szennyvíztisztító, villany, mobiltelefon hálózati lefedettség, műholdas tv.
A ház előtt van egy fedett veranda, ahonnan a Fekete Cseremos völgyre nyílik kilátás. Földszint - konyhára nyíló nappali, hálószoba, közlekedő, fürdőszoba (zuhanyzós) WC-vel, és három háztartási helyiség - az egyik szobává alakítható. A tetőtér 7 m feletti - szigeteletlen, 4 hálószoba magasföldszinttel és egy fürdőszoba kialakítására alkalmas. A ház egész évben lakott volt - villanyfűtő, kályha, kandalló. A tetőt hasított lucfenyő zsindely fedi, 2017-ben ismét Lengyelországból származó forrásból konzerválták. Fürdőszoba - csempe, zuhanyzó, mosdó. A konyhában helyi asztalos által kézzel készített szekrények, fatüzelésű konyha, nappali teljes falfűtés, elektromos főzőlap található.


Ezen kívül a telken található még egy hasonló alapterületű, tornácos ház, rönkökből, a hegyekből hozva, és turistaszálló céljára a telken épült, a Pisany Kamień-i turistaútvonalon (1,5 óra). ). A ház műemlék, 19. század végi, 1920-as években bővített, kiváló állapotú. Két szoba és egy folyosó. Újjáépítették: egy agyagkenyérkemencét nyitott tűzhellyel és tűzhellyel, valamint egy második, szintén agyagból készült, fedett kandallóval és tűzhellyel. A házhoz tartozik egy tornác, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a völgyre, fedett az ún dranka (egyedi!) azaz deszka (nem zsindely) hasított.
A telken található még egy földes pince és egy fáskamra kis csirkeólval.
Egyedülálló régi almafajták, diófa egy lakóház tornácánál. A kerítés mögött van egy erdő - gomba, szeder, erdei szamóca.
A FOTÓK A BEÉPÍTETT TELEK 25 TERÜLETÉNEK ÖSSZES TERÜLETÉT MUTATJÁK.
ÉS 49 TERÜLET AZ ALÁBBI ÉPÍTÉSI TELEKBŐL.

A fennmaradó 49 ár 2 hasonló területű parcellára van osztva. Az egyiken van egy forrás, amely jelenleg egy rögtönzött víztartályban található. A tulajdonos távolléte alatt a szomszédok veszik igénybe a vizet.

A beépítetlen telkek ára - 1300 dollár aránként. Beépített telkek 1300 USD per ara + 10 000 USD berendezésekkel ellátott épületekért. 3 telek vásárlása esetén az árak alkuképesek.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB