Eladás Ház, Hnidyn, Kiev, Ukrajna, Центральная

Eladás - Cod. 40421

  • Tipus: Ház
  • Terület: 1200 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 3

Az arany nem igényel aranyozást - így mondhatja el az angol stílust. Ez azt jelenti, hogy drága és nemes, de visszafogott legyen, felesleges díszek és talmi nélkül.
House angol stílusban, illene klasszikusnak nevezni. Az ilyen házakat a megbízhatóság, a stabilitás színvonalának tekintik, és megfelelnek a brit arisztokrácia életének mérsékelt méretének.
Az épület elegáns kialakítású, mert ötvözi az alapvető erőt, a kifinomult kifinomultságot és a pontosságot, a nemességet és a luxust. Eleinte úgy tűnhet, hogy nem egy angol házat néz, hanem egy igazi középkori várat, amely nagyszerűségével vonzza.
Az angol birtok tája nagyon hasonlít a természeti tájra. Nincs szokásos arányosság és vonalak súlyossága. Minden elem véletlenszerű sorrendben található az oldalon. A fő megkülönböztető jellemző a kiszámíthatatlanság.
A kompozíciók úgy vannak megtervezve, hogy egyszerűen lehetetlen volt egyszerre észrevenni minden alkotóelemüket. Minden új gyep teljesen váratlanul jelenik meg, egyelőre buja növényzet vagy az ösvény kanyarulata mögé bújva.
Nincs helye az egyhangúságnak. Minden részlet aprólékosan kidolgozott és csodálatosan harmonikusan van elhelyezve. A forbs rétek váltakoznak az öreg fák fenséges ligeteivel, a gyep szépségét a bokros sűrűség hangsúlyozza ...
Ezen a mesés helyen elképesztő arányérzet érzékelhető, amely képes a legegyszerűbbnek tűnő virágágyásokat is nemességgel felruházni. A kontrasztokon való játék képessége miatt hangulatos légkör jött létre, végül nagyon tisztelettudó hozzáállás a funkcionalitás és az esztétika egyensúlyához.
Könnyű megérteni azokat, akiknek örül a nemes luxus és az arisztokrácia. Az angol stílus a belső térben elbűvöli a kegyelmet és az ízlésesen kiválasztott részleteket.

A ház belső tere olyan fogalmakkal jellemezhető, mint a tisztelet és a luxus.

A ház kialakítása arisztokráciájával és eleganciájával vonzza a figyelmet. Külső konzervativizmussal hangulatosnak tűnik és kellemes kikapcsolódást kínál - a nappali kellemes megvilágítással teli, lágy légkört teremt. A szobák különösen elegánsak, gazdag térfogatú függönyökkel. A hideg évszakban a kényelmet márvány kandalló fokozza.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB