Eladás Két hálószobás lakás, Lviv, Lviv, Ukrajna, Starojevrejska

Eladás - Cod. 39119

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 63 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 3

Hasonlóképpen készen áll az abo életre.
Dvokhkіmnatna apartman két emeleten (3 és 4 a négyoldalas ablakok tetején) erkéllyel. Budinok Lviv történelmi részén a Staroєvreiskiy utcában 100 m-es Ploshchі Rinok-ra, nagy javítás, újjáépítés és leszállás után. A kimeneti tekercs 5x5 = 25m2. Széles lejtő 125-180 cm.
Apartmanterület, könnyű, designer felújítás. Terület: fő: 62,7 m2, nappali 46 nm. 3 emeleten: Kimnata 18,4 négyzetméter, folyosó 5 m2 M. Konyha 8 m2 M. Fürdőszoba WC-vel 3,5 négyzetméter; 4 sorban: Kimnata 27,6 négyzetméter.
Lépjen be a folyosóra a folyosóra. Kimnati a belső lakófákkal leereszkedik a fémkeretre. P_dlog új bútorokban, a parkettában tölgyfa, a fürdőszoba csempe közelében, a konyhában és a folyosó linóleumban. Vіkna і erkéllyel új fák fémek nіmetskyy tartozékok Roto, kétdimenziós sklopaket, orіntovanі a pіvden, vyhodyat a belső-budinkovian támogatást. Opalennya: gáz- és elektromos konvektorok. Az elektromos kábelezés új, elektromos vezetékek automatákkal és ELV-kkel. Vízkezelő üzem, új vízvezeték, 2 víztartály. Intercom. Régi telefon és internet. Є pvdval 4kv.m. A lakásban мон vmontovan meblі (shafi-coupe), felkeltette technіka (gazovuyu felület, vityazhka, m_krohvilova, gáz oszlop, pralnna gép, hűtőszekrény), vízvezeték szerelvények (kád, WC, mosdó), a naplók, I-10, I-10, I-10. vstanovlennya. Є minden szükséges az élethez (asztalok, asztalok, székek, divánok, lámpatestek, tüll, függöny, függöny). Hasonlóképpen készen áll az abo életre.
Lehetséges értékesítés bútorok és bútorok nélkül, árképzési módok.
Lehetőség van a környező bejárattal rendelkező két helyi apartmanhoz csatlakozni, újra tervezni a három rozmіrіv-et, amely kіlkostі okremih prim_shchen, rozshirit for rahunok ploshchі gorishcha. Az apartman és a két egymás mellett elhelyezkedő apartman fölött egy hegyvidéki gerinc található, kilátással a dachára, egy új, fémlemez, Lviv panoráma, a Városháza és a Magas kastély. Lehetőség van egy nagy teraszra (140m2), amelyet egy maydanchik vesz körül.
Valódi vásárlás - valódi tárgyalás!
Megtalálható az інші об'єкти нерухомості.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB