Eladás Üzlet, Khmelnitskyi, Khmelnytskyj, Ukrajna, Курчатова, 8

Eladás - Cod. 38103

  • Tipus: Üzlet
  • Terület: 5800 m²
  • Szobák száma: 50
  • Emelet: 2

Khmelnitsky üzem "Thermoplastic Automatic" - egy speciális vállalkozás fröccsöntő gépek gyártására. A gyártott berendezések magas technikai szintje számos országba exportálható. Jelenleg a vállalat termelési programjában a következő főbb területek jöttek létre: az új sorozatú automata fröccsöntő gépek és fröccsöntő gépek, speciális fröccsöntő gépek. Csomagolóeszközök (berendezések polimer tartályok és csomagolóanyagok előállítására az élelmiszer-, gyógyszeripari, olajfinomító és más iparágak számára), beleértve a fröccsöntő berendezéseket. Berendezések különböző formájú hőre lágyuló anyagok újrahasznosítására (sprues, törmelék, hibás termékek, polimerizációs egységek, filmhulladékok). Berendezések mezőgazdasági termékek feldolgozására (extruderek takarmány gabona feldolgozására). Fogyasztási cikkek (háztartási műanyag termékek, gázvíz kazánok). A sorozatgyártás mellett a vállalat elindította a DE3132-250TS1 modell gyártását a Mannesman Rexroth és a Parker hidraulikájával, valamint a Balluff elmozdulásérzékelőkkel. 2004-től kezdődően a DK3330.F1 modellek fröccsöntő gépein a Parker szivattyúkat is telepítjük. Az automatikus fröccsöntő gépek soros gyártása mellett speciális fúvókákhoz használt szűrővel ellátott fúvóka, szárítótartály, szeparátoros szállítószalag késztermékek és futók szállítására, termosztát, vákuumos rakodógép.

 Sajnos, a Szovjetunió összeomlása után az üzem termelési kapacitása elhalványult, és most már részlegesen értékesítik mindenkinek, aki kíván. Most már 4000 m²-es és 50 irodahelyiségű műhely vásárlását kínáljuk Önnek, összesen 1800 m²-es területen. az árra vonatkozó lehetséges tárgyalások. További információért forduljon hozzánk.

Khmelnitsky városában, a legolcsóbb ingatlan Ukrajnában, több mint 300 000 fős lakossága, a külföldi befektetők és vállalkozások munkahelyeket teremtenek az emberek számára, és cserébe megkapják a legjobb feltételeket az üzleti fejlődéshez, és a legalacsonyabb árat Európában. A khmelnitsky Ukrajna egyik legsikeresebb városa, amely összeköti a nyugati és keleti Ukrajnát, a város a vasútvonalak nagy csomópontján áll, amelyen keresztül az ország összes vonata áthalad. Khmelnitskyben az ország legnagyobb piaca van, és a legaktívabb ingatlan építési projektek zajlanak; itt minden üzletet és termelést felkészíthet.
Mindig beszélhetünk városunk kilátásairól, de jobb, ha azonnal cselekedni fog. Ha érdekli a kereskedelmi ingatlanok megvásárlása városunkban, és bármely más helységben furcsa, akkor azonnal lépjen kapcsolatba velünk, szívesen segítünk megtalálni valamit.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB