Eladás Épület, Kiev, Kiev, Ukrajna, Lisna 91

Eladás - Cod. 34477

  • Tipus: Épület
  • Terület: 480 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 3

A figyelem kerül bemutatásra rezidenciák VIP osztályban az elit üdülőhely Kijev - „Puszcha Voditsa.” Festői hely azok számára, akik szeretik a friss levegőre, és élvezze a gyönyörű természet, nem távolodik a város.

A telek 12 hektár, a hozzáférést az erdőben. Magnificent házat, amely egyesíti a három emeleten 480 nm-es. Ez épült szerint a nyugat-európai modell egy különleges projektet. Minden felhasznált anyagok építőipari környezetbarát.

A tető készült természetes kerámia cég „Creaton”. Ez az anyag ellenáll a hőmérséklet-változások, és az intézkedés a biológiailag és kémiailag aktív.

Az ajtók rendelésre fenyőfából, a bejáratnál - hamu, elemek lépcsők és lépcsőházak - tölgy és bükk. Fa sugárzás felett a megerősítő dokumentumot. Annak érdekében, hogy a magas szintű természetes fényt, és kiváló hőszigetelést tartózkodási felelős 85 műanyag ablakok, dupla üvegezésű ablakok.

Teljes függetlenség a külvilágtól: kényelmes szállást a megbízhatóság a lakóhely és folyamatos működését a szállított eszköz, saját transzformátor alállomás (160 kW) és benzines generátor automatikus start (6 kW), valamint a jól buchakskogo réteg a víz mélysége 75 m., A szűrőrendszer , tisztítás és a víz lágyítására.

De a legnagyobb élmény az ár. Csak 1 800 USD. négyzetméterenként kúria, minden bútorok, berendezések és drága kivitelben!

Közvetlen kapcsolat a tulajdonosok megakadályozza a felesleges költségeket közvetítők.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB