Eladás Két hálószobás lakás, Lviv, Lviv, Ukrajna, Starojewrejska

Eladás - Cod. 39122

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 63 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 3

Két szobás lakás a régi Lviv központjában.

Eladok egy kétszobás, modern és stílusosan berendezett lakást, a régi Lviv központjában, egy szilárd épületben. Ház polisztirolhabbal szigetelt és vakolt. Az épület a város történelmi részében található, 100 méterre a városháztól és 200 méterre a Latin katedrálistól, a Starojewrejska utcában.
Lakás két emeleten (3. és 4. emelet egy négyszintes téglaépületben). A lakás erkéllyel rendelkezik. Használható terület 62,7 m2. A 3. emeleten, előszoba 5,3 m2, külön konyha 7,9 m2, fürdőszoba WC-vel 3,5 m2, nappali 18,4 m2, a 4. emeleten szoba (hálószoba) 27,6 m2. A szobákat belső fa lépcsők kötik össze egy fémszerkezettel. A szobák padlóján tölgy parketta, a fürdőszobában csempe, rugalmas bélés a konyhában és a folyosón. A világ oldalainak - déli - kiállítása az étterem nagyon jól megvilágított, kilátással a ház belső udvarára. Új faablakok német Roto szerelvényekkel, hármas üveg. Fűtés: gáz- és elektromos konvektorok. Új réz kábel. Új vízvezetékek, 2 vízmérő. Egyedi megrendelésre bútorokkal (kanapék, asztalok, székek, szekrények, tükrök) és szaniterekkel (fürdőkád, WC), beépített bútorokkal (a konyhában, a fürdőszobában és a szekrényekben a szobákban), beépített eszközökkel - csúcsminőségű berendezések (gáztűzhely, páraelszívó, mikrohullámú sütő, vízmelegítő, gázmérő, mosógép, hűtő). Minden új, a telepítési év 2015-2018. Vezetékes telefon, internet, kaputelefon. A lakáshoz csatolt pince tartozik, alapterülete 4m2. Ingyenes parkolóhelyek biztosíthatók a lakosoknak az épülettől 150 m-re.
A lakás fölött és a lakás mindkét oldalán egy tetőtér található, amellyel hozzáférhető a saját tető. A tetőt egy tetőlemez rejti el. A tető csodálatos kilátást nyújt a városházára, a Lvivi panorámára és a kastély dombjára (Magas vár). Lehetőség van egy nagy megfigyelő fedélzet (140m2) elrendezésére. Lehetőség van a helyiségek felosztására két különálló külön bejáratú apartmanra, rekonstrukcióra a helyiségek méretének és számának megváltoztatása érdekében, kiterjesztés a tetőtér miatt.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB